studiebegeleiding bij eigenheidintalent

Studiebegeleiding

Veel eindexamenleerlingen kunnen niet wachten tot ze mogen studeren: een leuke studie in een leuke stad, vrijheid, zelfstandigheid! Sommige studenten merken echter dat het nog niet meevalt om naast het zelfstandig op kamers wonen, het hebben van een bijbaantje en het studentenleven ook nog eens te studeren en tentamens te halen. Waar ze op de middelbare school hun toetsen nog met niet al te veel leerwerk haalden, merken ze nu soms dat het beheersen van de inhoud van twee dikke Engelstalige boeken voor een tentamen toch minder makkelijk gaat. En hoe plan je je studiewerk zo in dat je je tentamens haalt en ook nog tijd hebt voor je vrienden, hobby’s, feestjes en lidmaatschap van een studentenvereniging? Stress, demotivatie, faalangst en andere problemen kunnen het studeren dan nóg lastiger maken.

Studenten die behoefte hebben aan begeleiding bij het studeren, kunnen bij Eigenheid in Talent terecht voor algemene studiebegeleiding, voorbereiding op tentamens of begeleiding bij het schrijven van werkstukken en scripties. We gaan eerst samen onderzoeken welke moeilijkheden jij ervaart bij je studie en wat de mogelijke oorzaken daarvan zijn. Daarna bepalen we samen jouw doelen voor de begeleiding. Vervolgens krijg je begeleiding op maat om deze doelen te bereiken.

De begeleiding in de praktijk van Eigenheid in Talent is ook te combineren met begeleiding ‘op afstand’ (online/telefoon/Whatsapp, ook in de avonduren).

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je gebruik maken van het contactformulier, of bel naar 06-81763716.